Dressyrträning Gimli & Ronja

Idag har Ronja och Gimli tränat dressyr för Cicci Gustafsson som är våran dressyrtränare på klubben. De hade gått jätte bra enligt Ronja. Idag hade de tränat på övergångar från trav och galopp till halt och från halt och ryggbiff upp i trav och galopp, alltid roligt med såna övningar på Gimli då han är så välriden och lyssnar så bra på sånt där. Ronja och Gimli blir bara bättre och bättre tsm och det ger mig värme i mitt "mamma" hjärta! Gimli är ju min bebis och Ronja är som min lillasyster! Har ju redan 6 systrar så jag kan lika gärna ha en extra :)

Tror många undrar varför jag låter någon annan rida så mycket på min häst och även tävla lite när de inte är i syfte att hon är bättre än mig för att utbilda hästen. För så är de ju inte. Ronja är 13år och har sånt driv men ingen egen häst och kan jag då göra henne lycklig genom att hon får hålla på med Gimli och utbildas på han så gör jag de med hela mitt hjärta! Hon har en sån talang och jag vet att hon kommer bli bra och då kan jag skryta med att hon lärde sig på min häst för att jag lånade ut han till henne ibland så hon kunde utvecklas! Skämtosido! Ronja är helt enkelt en riktigt hästtjej och förtjänar en häst att utvecklas på! :) 

Jag tror på att man ska vara givmild och hjälpa alla med det man kan göra. För jag hoppas på så sätt att man får tillbaka de flera gånger om på ett eller annat sätt :) 

Nu har jag bara 1 h kvar på jobbet sen ska jag hem och sova! Så trött! Så du å jag hörs imorgon igen! Okej? :) 

Ronja & Gimli felfria i 90cm i Söderhamn förra helgen! Duktiga!



RSS 2.0